Tuesday, April 13, 2010

tebaboom!!!!


Masyaallah petang tadik punyelah berdentum-dentuman petir sabung -menyabungkan.....sampai den nak kuar pi mentekedarah ngan si memil weng2x n safwan presenter tue pown takot nak kuar.....yelah aku teringat lak cite dalam mastika budak kene petir kat paper ngah pakai henpon kene petir my god takotnyee.. dah lah mak banyak dose ngucap panjang tadi tapi tp still make up bagai p makankan...huhuhuhu...bessaar sungguh ciptaan TUHAN yang tak terhingga......safwan siap bagi info ala-ala kat majalah minguan wanita yang sudut info tuekan yang tahukah anda..UTM merupakan tempat yang paling banyak petir termasok....mmglah mane tak nye dahlah atas bukit then budak2 nye lak asyek cakap nak petir2 walhal cakap ngan orang ade kat depan muke jek tapi cakap mcm orang tu ader 2 km jauhnye....termasoklah aku


haaaa sape nak kene petir nanti ley jadik halle berry dalam x-men storm

1 comment:

  1. sumpah takut la anty...wuuu
    T____T kuat gila semalam

    ReplyDelete

EH nie pe SETory pulAK????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...